آئین رونمایی از کتاب مجموعه تجربهها و شیوههای خلاق کتابخوانی با حضور فرماندار ویژه طبس، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسانجنوبی و مسئولان شهرستان برگزار شد.
سید جلال هاشمی فرماندار ویژه طبس در این آئین، اظهار کرد: از نگاه دین مبین اسلام و تربیت شیعه، خانواده، مدرسه، مراکز تربیتی و آموزشی قبل از دبستان مهمترین کانون های تربیتی محسوب می شود که دانش آموزان در این کانون ها با آموزه های علمی و دینی آشنا می شوند.
وی افزود: آموزه های دینی و علمی روی رفتار و شخصیت فرزندان در بزرگسالی تأثیر می گذارد و با این تعریف حساسیت جایگاه کانون های پرورش فکری مشخص می شود.
فرماندار ویژه طبس تصریح کرد: در شهرستان طبس به استحکام خانوده ها و تربیت صحیح و مذهبی بهای زیادی داده شده و سبب ایجاد پایداری روانی از نظر امنیت عمومی در شهرستان شده است و نهادهای مربوطه، خانواده ها و دستگاه های مسئول نقش خود را به درستی ایفا کرده اند.
هاشمی تصریح کرد: آموزه ها و شیوه های تربیتی صحیحی که در دوران کودکی آموخته می شود چراغ راهی برای آینده انسان است.
وی بیان کرد: فرآیند مشارکت و مسئولیت پذیری، نظم پذیری و همچنین شهامت و احترام به بزرگترها باید از کودکی در آنان نهادینه شود و تربیت باید به سمتی برود که نظام ارشدیت و احترام به بزرگترها در خانواده ها به صورت یک فرهنگ تبدیل شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی نیز بر هماهنگی دستگاه های اجرایی برای بسترسازی مناسب تربیت اسلامی تاکید کرد و گفت: همه باید رسالت فرهنگ سازی دینی را به دوش بکشیم چراکه فرهنگ فقط متعلق به دستگاه های فرهنگی نیست و همه باید در این زمینه، دغدغه های رهبر معظم انقلاب را بشنوند و به سمت تعالی فرهنگی حرکت جهادی داشته باشند.
عبدالرضا صمدی به اعجاز 5 اردیبهشت در صحرای طبس اشاره کرد و افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی آمادگی دارد که مسابقه ملی نقاشی پیرامون واقعه شکست آمریکا در صحرای طبس را برگزار کند.
در پایان با حضور عفت السادات مهاجري مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان طبس از همكاري و مساعدت "عليرضا عبدالرحيمي" رييس شوراي اسلامي شهر و "علي اشرفيان" شهردار طبس تقدير و از کتاب مجموعه تجربه ها و شیوه های خلاق کتابخوانی توسط فرماندار ویژه طبس رونمایی شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 16,ژانویه,2025